; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

646x404

FOTO. Katy Perry şi Orlando Bloom au avut apariţie oficială în calitate de cuplu

28 September 2018

Cântăreaţa americană Katy Perry (33 de ani) şi actorul britanic Orlando Bloom (41 de ani) au apărut pentru prima oară pe covorul roșu în calitate de cuplu. Pentru acest pas cei doi au ales o gală  caritabilă care a avut loc la Monte Carlo. 

şi-au făcut apariţia pentru prima dată în calitate de iubiţi pe covorul roşu, la o gală caritabilă de la Monte Carlo. Cei doi nu s-au sfiit să-şi arate afecţiunea în public. 

Katy Perry şi Orlando Bloom au confirmat că formează din nou un cuplu odată cu apariția la braț pe covorul roşu.  Cele două staruri s-au fotografiat alături de Prinţul Albert Al Doilea de Monaco şi Prinţesa Charlene de Monaco.  Interpreta piesei „Hot N Cold a purtat o ținută nude, cu mâneci argintii, asortată cu sandale bej și cercei sclipitori, în timp ce Orlando Bloom a purtat un costum negru cu dunguliţe, o cămaşă albă şi pantofi negri eleganţi lăcuiţi.

 

 Vezi galeria foto >

Katy Perry şi Orlando Bloom formează din nou un cuplu după ce în anul 2017 au decis să se despartă după aproximativ un an de relaţie. Însă, la interval de 8 luni, ei au fost surprinşi împreună, în timpul unui concert şi, astfel, au apărut zvonuri că s-ar fi împăcat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare