; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Jojo are o idilă cu Irinel Columbeanu?

17 October 2012

Miercurea aceasta, la „Serviciul Român de Comedie' Jojo este curtată chiar de Irinel Columbeanu! Totul se întâmplă în mini-serialul show-ului, „Familia Pompa', în care Micki (Jojo) se confruntă cu următoarea propunere: pretendentul pe care tatăl i-l aduce acesteia este nimeni altul decât domnul Columbeanu (Cristi Rotaru), falit, dar încă o „partidă' bună.

În casă însă lucrurile se complică, pentru că Micki este împotriva acestei propuneri și mărturisește că ar accepta numai dacă poate intra în jacuzzi cu motocicleta.

Tot în ediția de diseară apar două personaje noi: Reghe (Cosmin Natanticu) și Prodanca (Andreea Doinea). În timp ce dorm și visează frumos, sună telefonul, iar la celălalt fir este nea Gigi. Urmarea e simplă: Reghe se ridică din pat și face o schimbare, iese el și intră alt fotbalist… în pat!

Între timp, Veronica (Cătălin Neamțu), obsedată de mâncare și de performanță în același timp, vrea să își facă un tatuaj și apelează la sfaturile Oanei Zăvoranu (Aniela Petreanu).

Invitații reali ai lui Toni Grecu sunt actorii Diana Dumitrescu și Andi Vasluianu, care vor vorbi despre filmul „Minte-mă frumos'. Ei vor avea parte de o surpriză, deoarece Costel (Mihai Bobonete) nu se poate abține și intervine pentru a vorbi despre comedia romantică așa cum o vede el.

c1k0232

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare