; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jamie Lynn Sigler („Clanul Soprano”) este însărcinată (1)

FOTO. Jamie-Lynn Sigler („Clanul Soprano”) este însărcinată

19 July 2017

Actriţa din „Clanul Soprano', Jamie-Lynn Sigler, actriță pe care o știți din serialul american „The Sopranos'/„Clanul Soprano' (1999-2007), este însărcinată cu al doilea copil, informează People.

Anunțul a fost făcut chiar de actriță pe pagina sa de Instagram, unde aceasta a publicat o fotografie ce o surprinde alături de cinci teste de sarcină.

„Am făcut această fotografie în timp ce eram pe podeaua din baie și i-am trimis-o soțului meu de ziua mamei, care tocmai a trecut. Tocmai ce mă întorsesem din Israel și nu îmi venea să cred ochilor, de aceea am făcut cinci teste, pentru a fi 100% sigură. Suntem încântați să vă anunțăm sosirea pe lume a micuțului nostru, care va avea loc în scurt timp', a scris Jamie în descrierea  fotografiei.

Jamie-Lynn Sigler mai are alături de baschetbalistul Cutter Dykstra o fetiță în vârstă de trei ani. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu un an în Palm Springs, California. Tot atunci, actrița a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă, boală cu care a fost diagnosticată la vârsta de 20 de ani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare