; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana_Castigatoare

FOTO. Iuliana este câștigătoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”

18 December 2017

După ce timp de patru luni, au urmărit concurentele evoluând din toate punctele de vedere, expunându-și alegerile vestimentare, viziunile, părerile, obiecțiile, mereu aflate sub „lupa' instransigentă a celor patru jurați – Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Răzvan Ciobanu,  telespectactatorii au decis cine merită să primească marele premiu al emisiunii „Bravo, ai stil'.

 

 Iuliana a fost desemnată drept „Cea mai stilată femeie din România' și a intrat în posesia sumei de 100.000 de lei, întrunind 57,3%  din voturile telespectatorilor. Emiliana, pe locul secund, a obținut 42,7% din voturile telespectatorilor.

 

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc și să vă spun spun cât de bucuroasă sunt! ', a declarat Iuliana imediat după ce a câștigat al treilea sezon „Bravo, ai stil!'.

 

Tânăra s-a remarcat de-a lungul competiției prin eleganță, delicatețe și, așa cum au susținut jurații în Gala finală, a demonstrat că a evoluat extraordinar de la fata timidă, nesigură, la o femeie în toată puterea cuvântului, stăpână pe alegerile ei, stilistice și nu numai. Bianca a părăsit competiția cu un procent de 17% din voturile celor de acasă, după ce a fost criticată aspru de Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.      

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare