; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC988F26 3D41 4097 B0D6 34C169430F32

FOTO. Iulia Vântur, prinsă de cutremur în Bali! Cum se simte fosta prezentatoare

18 July 2019

Iulia Vântur are o carieră în ascensiune la Bollywood și o relație serioasă cu cel mai mare star indian, Salman Khan. Și se află acum într-o vacanță de vis în Bali, unde a tras totuși o sperietură zdravănă: exotica insulă a fost lovită de un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

 

Mutată de șase ani în India, Iulia Vântur a reușit să ia viața de la zero și să reușească și acolo cum a reușit în România. Are o carieră în plină ascensiune la Bollywood și o relație, pe care totuși nu a confirmat-o nici în ziua de azi, cu cel mai mare actor indian, Salman Khan.

Totul se poate nărui, însă, într-o clipă. Aflată zilele acestea în vacanță în Bali, Iulia Vântur a fost trezită din somn în zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe Instagram cum s-a petrecut totul.

Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine. Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Unoeri avem nevoie de un reminder că trebuie să trăim. Așa că trăiește clipa. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând‘, a relatat Iulia Vântur, care s-a întâlnit și cu Laura Cosoi în Bali zilele acestea.

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare