; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maxresdefault (4)

FOTO. Iulia Vântur, în izolare alături de Salman Khan și familia lui: „Suntem în izolare de mai mult de o lună”

23 April 2020

În ediţia specială „Vorbeşte Lumea de Paşte, din vinerea mare, Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut pentru prima dată împreună. În cadrul intervenției sale, vedeta a oferit mai multe detalii despre relația sa cu actorul de la Bollywood.

„Cred că a făcut-o intenţionat. Ştia că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied şi a venit fără să mă anunţe. Dar cum a venit el aşa prin spate… cred că a făcut-o special, a reacţionat vedeta.

După intervenţia actorului în faţa camerei de filmat, Iulia Vântur a povestit despre Salman Khan:

„Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanţă. El face o mulţime de lucruri, este un om conectat cu natura.   Iulia a mărturisit că se află în izolare de mai bine de o lună în mijlocul junglei, alături de câţiva membri ai familiei lui Salman Khan: „Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei.  „Avem spaţiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spaţiu destul de mare de mişcare. M-am gândit şi la prietenii care sunt închişi într-un apartament şi nu au unde să se mişte. Am vorbit şi cu părinţii mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrăţişez, să fiu cu ei. Nu am mai fost de mult cu ei de Paşte, a mai spus Iulia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare