; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Dragostea ucide, diseară, în „Pariu cu viața”

30 April 2012

Într-un moment de neliniște și disperare, Sandu (Doru Ana) comite o faptă care se va transforma în coșmarul vieții sale, luni, 30 aprilie, în serialul Pariu cu viața' difuzat de la 20.30 la Pro TV.

E un accident, din neatenție se întâmplă această nenorocire. Personajul este foarte afectat și nu va trece ușor peste acest lucru', spune Doru Ana.

Tot în episodul de luni, telespectatorii vor urmări secvențe muzicale emoționante, inspirate de poveștile de iubire ale tinerilor din LaLa Band.

Anca (Cristina Ciobănașu) și Vlad (Vlad Gherman) își exprimă sentimentele de tristețe și dezamăgirile din dragoste prin versurile piesei I Dont Want to Talk About It' : Anca suferă din cauza lui Vlad, care a înșelat-o. Stă singură în cameră și plânge. În același timp, conexiunea dintre ei este foarte puternică încât, deși se află în locuri diferite, cântă aceeași melodie', spune Cristina Ciobănașu.

Ioana (Alina Eremia) și Liviu (Liviu Teodorescu) cântă în duet Nimeni pe drum' a trupei Spin : Cu ocazia promovării lui Gică în funcție, Ioana și Liviu participă la petrecerea organizată de colegii lui. La prima vedere este doar o dedicație muzicală, dar de fapt fiecare cântă despre persoana iubită: Liviu despre Ioana, și Ioana despre Andrei', spune Alina Eremia.

Sara (Sore) și Dima (Dima Trofim) interpretează un moment muzical într-un cadru romantic, înconjurați de flori, pe melodia lui Phil Collins – Another Day in Paradise' : Acțiunea are loc în Paradis. Dima și Sara sunt în momentul cel mai frumos al relației lor', spune Sore.

c1k0393_resize

Picture 1 of 6

Anca (Cristina Ciobănașu) și Vlad (Vlad Gherman)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare