; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ion Crăciunescu vine diseară la „SRC”

02 November 2011

Miercurea aceasta, de la ora 20.30, Toni Grecu îl întâmpină la Serviciul Român de Comedie' pe Ion Crăciunescu. Aflat pentru prima dată în Casa PROporului, acesta va discuta cu șeful SRC despre chestiuni arzătoare, noi și vechi.

Crăciunescu îi va povesti lui Toni Grecu de o întâmplare din 1981, când a văzut moartea cu ochii: se întâmpla la Anina, la un meci între Minerul Anina și FC Bihor. La sfârșitul partidei, a văzut în fața ochilor 3000 de suporteri care au dărâmat gardul dintre tribune și teren și au năvălit nervoși către arbitri. Scăparea lor au fost trei politiști care i-au acoperit la pămant, la propriu, pentru a-i scăpa de furia suporterilor.

„Balada arbitrului la arest'- dedicația serii

Ion Crăciunescu se va întâlni la Serviciul Român de Comedie' și cu Mitică Dragomir (Cristi Martin), care vine cu o soluție pentru problemele din fotbal: să se înlocuiască arbitrii cu arbitre sexi, măcar așa nu va mai sări nimeni la bătaie. Și pentru că o vizita la Serviciul Român de Comedie' nu e completă fără surprize, Crăciunescu va primi și o dedicație muzicală din folclorul fotbalistic, Balada arbitrului la arest'.

Tot în ediția de miercuri SRC inaugurează o rubrică nouă, Boul de Aur', o gală a prostiei românești în care se premiază cele mai ciudate și prostești evenimente. Astfel, în ediția din 2 noiembrie, telespectatorii Pro TV vor afla cui va reveni Boul de bronz, cel de argint și cel de aur.

La Academia de Asistente TV Bianca Dragușanu, acolo unde este elevă și asistenta Gina (Jojo), fetele dornice să apară la televizor iau lecții de privit în gol și de stat picior peste picior. Invitatul săptămânii este Dinu Patriciu (Ducu Hancu), care le va ține lecții despre arta negocierii.

ion-crciunescu-vine-disear-la-src-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare