; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniela Aedo

FOTO. Incredibila transformare a actriței care a interpretat-o pe Dulce Maria din telenovela „Carita de angel”. Cum arată azi Daniela Aedo

16 January 2020

Au trecut 20 de ani de când telenovela „Carita de angel' cucerea posturile de televiziune. Happy Chanel redifuzează începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 15.30, telenovela „Îngerașul', care a avut-o pe Daniela Aedo în rol principal.

La vremea când a filmat pentru telenovela respectivă, Daniela Aedo avea doar cățiva anișori. Era o micuță adorabilă, care a cucerit pe toată lumea cu zâmbetul și drăgălășenia ei. Astăzi, Daniela are 24 de ani și nu se mai dedică actoriei. A ales însă calea muzicii, iar pe 15 ianuarie a anunțat pe rețelele de socializare lansarea unui nou single „Fragil', dar și a unui nou material discografic. 

 Pe lângă rolul lui Dulce Maria în telenovela „Carita de Angel', produsă de Televisa în anul 2000, ea a interpretat și rolul lui Marisol în telenovela „Vivan los ninos'. Ambele telenovele au avut succes atât în Mexic, cât și în alte țări. Daniela Aedo a avut și o aparitie în două episoade ale telenovelei de succes „Rebelde', în 2004. Pe lânga filmările de la „Carita de Angel', Daniela a inregistrat la vremea respectivă și un CD „Carita de Angel'.

 

articol scris de Alexandra Dorobanțu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare