Homepage  / Vedete străine

Incredibila transformare a actriței care a interpretat-o pe Dulce Maria în telenovela „Carita de angel”. Cum arată azi Daniela Aedo

Incredibila transformare a actriței care a interpretat-o pe Dulce Maria în telenovela „Carita de angel”. Cum arată azi Daniela Aedo
10

de Redactia Tvmania,

Au trecut mai bine de două decenii de când „Carita de angel” cucerea posturile de televiziune, la noi serialul fiind difuzat de Happy Chanel. Atunci, protagonista Daniela Aedo avea doar câțiva anișori. Cum arată astăzi actrița care i-a dat viață lui Dulce Maria.

La vremea când a filmat pentru telenovela „Îngerașul”, Daniela Aedo avea doar câțiva anișori. Era o micuță adorabilă, care a cucerit pe toată lumea cu zâmbetul și drăgălășenia ei. Astăzi, Daniela are 29 de ani și nu se mai dedică actoriei. A ales însă calea muzicii. 

daniela-aedo-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe lângă rolul lui Dulce Maria în telenovela „Carita de Angel”, produsă de Televisa în anul 2000, ea a interpretat și rolul lui Marisol în telenovela „Vivan los ninos”. Ambele telenovele au avut succes atât în Mexic, cât și în alte țări.

Daniela Aedo a avut și o aparitie în două episoade ale telenovelei de succes „Rebelde”, în 2004. Pe lânga filmările de la „Carita de Angel”, Daniela a inregistrat la vremea respectivă și un CD „Carita de Angel”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton