; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva! (credit foto: Gabriel Mitrache

FOTO. În semifinala de sâmbătă, “Te cunosc de undeva!” și-a ales finaliștii sezonului 11

29 May 2017

Sâmbătă, dupa patru luni consecutive de spectacol, la “Te cunosc de undeva!” s-au ales finaliștii celui de-al unsprezecelea sezon. Astfel, in marea finala din 3 iunie, de la ora 20.00, vor intra cu sanse egale Sore, Biu Marquetti, Daniel Max Dragomir, Alex Vasilache si duetul Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.

La randul lor, nefinalistii Ruby, “Cuza”, Anda Adam si Bianca Sarbu vor urca pe scena pentru momentele artistice pe care le vor sustine alaturi de patru mari interpreti si, ulterior, le vor acorda puncte colegilor lor, finalistii, alaturi de cei patru jurati ai show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

 Vezi galeria foto >

Așadar, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, prezentata de Alina Puscaș și Cosmin Seleși, Alex Vasilache a cântat în travesti și a imitat-o pe doamna Gabi Luncă, una dintre cele mai mari interprete de muzică lăutărească, duetul Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu a adus pe scenă un fragment din musicalul All That Jazz', transformați în Roy Scheider și Ben Vereen, Sore a imitat-o pentru prima dată la Te cunosc de undeva!' pe Nina Simone, in timp ce Biu Marquetti a realizat un travesti spectaculos in rolul artistului originar din Mozambic, Afric Simone.

Anda Adam s-a transformat în Bonnie Tyler, o cântăreață care uluiește publicul cu forța și expresivitatea vocii ei, Ruby a fost pentru o seară Peggy Lee și a cântat nemuritoarea piesă Fever',  mezinul Cuza' a devenit Anthony Kiedis, solistul celebrei trupe Red Hot Chili Peppers, iar Bianca Sârbu a fost cel mai bun prieten al său din culise și de pe scena de la Te cunosc de undeva!', Liviu Vârciu.

Cea mai bună transformare a serii a fost a lui Daniel Max Dragomir care, alături de baletul emisiunii, condus de Furnica, a realizat un moment spectaculos în rolul curajosului artist belgian, Stromae.

De asemenea, în deschiderea show-ului, Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, au creat un moment muzical memorabil alături de Teodora Sava, o tânără foarte talentată, a cărei voce s-a facut remarcată pentru prima dată în emisiunea “Next Star”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare