; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ioana din “Pariu cu viaţa” trăieşte un coşmar

08 October 2012

În episodul de luni, 8 octombrie, în timp ce colegii ei din LaLa Band sărbătoresc mutarea lor împreună, pe Ioana o aşteaptă clipe de coşmar. Ea este sechestrată şi ameninţată cu moartea.

“Ioana este răpită de la aeroport, în timp ce aştepta avionul spre Londra, se trezeşte sechestrată într-o cameră de hotel, alături de un băieţel. Pentru că ea ripostează, are parte de un tratament dur. Este legată şi este aproape înecată de unul dintre răpitori”, a spus Alina Eremia.

Actriţa a povestit că săptămâna aceea de filmări a fost una dintre cele mai intense şi cu un nivel mare de dificultate”, însă eu am primit cu entuziasm toate provocările, şi am încercat să le îndeplinesc cât mai bine”.

Anca şi Vlad se iubesc la nebunie

Cu fiecare zi, dragostea dintre Anca şi Vlad devine mai puternică, iar în episodul de azi, povestea lor de iubire va fi redată prin versurile piesei “Et si tu n’existais pas” a lui Joe Dassin.

“Eu am descoperit această piesă de la Vlad, care mi-a tradus-o în vacanţa de la mare. La înregistrare nu a fost simplu, pentru că trebuia să pronunţ corect textul în franceză”, a spus Criss.

Urmează o zi importantă pentru tinerii din LaLa Band, care le va aduce schimbări majore în viaţă. Mutarea lor în aceeaşi casă este marcată printr-o super petrecere.

“A început o nouă etapă în viaţa lor, iar atunci când Sara propune să închirieze apartamentul, toţi sunt fericiţi. În afară de ea, nimeni nu dispune de banii necesari, aşa că ea “face cinste”. Dacă înainte erau doar colegi de liceu, acum dau piept cu viaţa împreună”, a povestit Sore.

Va scăpa Ioana din mâinile răpitorilor? Ce aventuri îi aşteaptă pe tinerii din LaLa Band? Despre toate acestea, veţi afla luni, 8 octombrie, de la 20.30, la Pro TV.

1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare