; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Ilinca Vandici vrea să mute munţii din loc în 2013

16 January 2013

Ilinca Vandici s-a întors din vacanţă cu forţe proaspete pentru a începe un nou sezon din emisiunea CanCan Tv', de luni, 21 ianuarie, de la ora 22.00, la Acasă. După o escapadă de doar trei zile pe plaja din Sharm el Sheikh, Ilinca a venit în redacţie pusă pe fapte mari: anul acesta vrea să mute munţii din loc'.

Şi pentru ca tot anul să ne meargă bine, nu puteam rata ocazia de a pleca împreună cu prietenele mele într-o mini vacanţă, la plajă…Ne-am încărcat bateriile, ne-am bucurat de soare, de plajă, am lenevit, am mâncat, am citit, ne-am liniştit sufletele şi ne-am pus ordine în gânduri.

Clar, anul acesta vom muta muntii din loc….pentru că putem! Când Dumnezeu ne oferă sănătate şi prieteni minunaţi alături, restul lucrurilor vin de la sine… Sunt fericită pentru că am descoperit şi plajele din Sharm El Sheikh, un loc desprins din basm, un colţ de Rai care mi-a încântat simţurile', povesteşte prezentatoarea emisiunii CanCan Tv'.

Ilinca le dă întâlnire telespectatorilor Acasă începând din 21 ianuarie, de luni până joi de la 22.00 într-un nou sezon plin de exclusivităţi al emisiunii CanCan Tv'.

ilinca-1

Picture 1 of 3

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare