; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Horia Brenciu și-a petrecut vacanța în Deltă

22 August 2011

De ceva vreme, Horia Brenciu, unul dintre antrenorii show-ului Vocea României' ce va începe în luna septembrie la ProTV, și-a făcut un obicei din a-și petrece vacanțele prin țară.

Artistul a început să redescopere farmecul locurilor autohtone odată cu concertele pe care le-a susținut prin mai toată România.

În această vară locația aleasă a fost Delta Dunării, acolo unde Horia s-a retras pentru câteva zile.

„Pescuitul, tablele, somnii, carașii, stuful, Letea, Delta, toate și-au dat mâna, iar eu m-am prins imediat în această horă.  De câte ori ajung aici mi se ascute involuntar sentimentul patriotic pentru că vad câte au de oferit aceste locuri', a povestit artistul.

În aceste câteva zile, Horia s-a reîntors și la o mai veche pasiune a lui: fotografia.

„Îmi place sa fotografiez: locuri, oameni, stări.. Acesta este și motivul pentru care eu nu prea apar în poze. Aparatul este mai tot timpul la mine', a mai povestit el.

Horia Brenciu a pescuit cel mai mic pește din Deltă

Și pentru că tot se afla în Deltă, antrenorul de la „Vocea României' și-a exersat și abilitățile de pescar. Am reputat câteva victorii piscicole, cea mai notabilă fiind un somotei, care s-a transformat rapid în cină. (…) Prietenii s-au amuzat pe seama mea și mi-au spus că am reușit să prind cel mai mic pește din Deltă. Am vrut să vi-l arăt și vouă, dar era atât de mic încât nu se vedea în cadru', a mai povestit Horia.

Înainte de a pleca în vacanță, Horia și-a sărbătorit ca în fiecare an tatăl, care a împlinit venerabila vârstă de 81 de ani. Aniversarea a fost un prilej de întâlnire cu prietenii. M-am revăzut cu prietenii mei din California, pe al căror copil l-am și botezat. Eram trei generații diferite de Horia la aceeași masă', a mai povestit artistul.

Odată ce zilele libere au luat sfârșit, Horia s-a reapucat imediat de treabă: înregistrări, concerte și pregătirea concurenților pentru noua etapă de la „Vocea României'.

horia-brenciu-4

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare