; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_170714_XF4 auditii_0152

FOTO: Horia Brenciu, scos pe braţe de la „X Factor”

07 November 2014

Despre energia cu care showmanul de la „X Factor' îşi desfăşoară activitatea s-au spus multe de-a lungul vremii. Ba chiar colegii săi de juriu, Delia şi Ştefan, au făcut numeroase aluzii în timpul filmărilor, încercând şi ei să intre în posesia secretului bine păstrat al artistului.

[Not a valid template]

Fie că dansează, cântă alături de concurenţi, merge alături de ei pe scenă pentru un sfat, pentru a-i învăţa o mişcare sau, de ce nu, pentru a le purta pe braţe pe tinerele domnişoare până în culise, Horia găseşte mereu energia necesară pentru a face totul cu zâmbetul pe buze.

Răzvan Simion nu s-a lăsat până nu a încercat toate medicamentele pe care le-a găsit în cabina juratului, convins că de acolo îşi ia resursele necesare, însă nu a sfârşit prea bine, stomacul jucându-i feste, aşa că a decis să se răzbune. În momentul în care, după o zi întreagă de audiţii la Palatul Copiilor din Bucureşti, showmanul a anunţat că i s-au terminat bateriile de la lavalieră, Răzvan s-a oferit să se ocupe personal de acest subiect. Nu a reuşit însă, pentru că juratul „X Factor' a alergat într-una pe scena concursului, până a zăpăcit întreaga echipă din culise, băieţii luând decizia să îl scoată pe braţe de pe scenă.

Colegii săi din juriu nu au ratat ocazia să mai facă nişte glumiţe: „Şi-a luat pastila invers', a glumit Delia, în vreme ce Bănică a completat: „El are vestuţele astea şi acum se duc să îi pună şi cămaşa de forţă!'. Cum a reacţionat Horia Brenciu, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor', la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare