; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hatice sendil

FOTO. Hatice Şendil se bucură de vacanţă alături de familia ei

18 July 2018

Actriţa Hatice Şendil (34 de ani), protagonista serialelor „Ziua în care mi s-a scris destinul!' şi „Dila', se află în prezent în vacanţă la mare şi la soare în Turcia alături de soţul ei, Burak Sağyaşar, şi de băieţelul lor an, Can, în vârstă de un an.

Spre dezamăgirea fanilor, Hatice nu are de gând să se întoarcă prea curând pe platourile de filmare ale unui nou serial:

„Voi sta atât timp cât va fi nevoie. Nu aş vrea să îmi neglijez cariera, dar nici nu vreau să îmi las copilul în grija unei bone. Sunt sigură că voi reuşi să le împac pe amândouă', declara ea înainte să nască. Cel mai probabil ea va accepta un nou proiect anul viitor.

 

 Vezi galeria foto >

Hatice s-a căsătorit pe 29 mai 2015 cu actorul Burak Sağyaşar (30 de ani), cel care l-a jucat pe doctorul Pedro în ultimul sezon la serialului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'. Burak Sağyaşar este co-producător al serialui „Söz' (cu Tolga Sarıtaş şi Aybüke Pusat în rolurile principale), care s-a terminat în Turcia pe 11 iunie. Hatice a avut un rol episodic în serialul „Elita societăţii' în 2016, iar ultimul proiect important a fost comedia „Kiss of Life' („Hayat Öpücügü') în 2015.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare