; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol, fericită în postura de mamă

FOTO. Gina Pistol a publicat prima imagine cu Josephine Ana, fiica ei și a lui Smiley

23 March 2021

Gina Pistol și Smiley nu-și mai încap în piele de fericire din momentul în care au devenit părinți. În urmă cu doat câteva ore, fericita mămică a publicat și prima fotografie cu fiica sa. 

„…și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg', a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul fotografiei. „Și încă ce te mai așteaptă! ❤️❤️❤️❤️', a comentat actrița Olimpia Melinte, însărcinată în ultima lună cu al doilea copil.

Gina nu mai este la fel de activă în mediul online ocupându-se în prezent mai mult de fiica sa, însă atunci când timpul îi permite împărășește din trăirile sale și cu cei care o urmăresc:

„E minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat. Uiți de tot greul. Fizic, după operație mi-am revenit a treia zi. Primele două zile n-au fost cele mai drăguțe zile din viața mea. Eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot. Abia acum vă înțeleg. Mare dreptate ați avut', a spus Gina în urmă cu câteva zile. 

Numele ales de cei doi pentru fiica lor, Josephine Ana, are o semnificație aparte.  Josephine vine din limba ebraică și înseamnă Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti’.  Este forma feminină a numelui de sex masculin Joseph (Joseph) – forma franceză a numelui Iosif, care vine de la ebraicul Yosef, adică Yahweh va răsplăti’.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un evreu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe cruce și l-a înmormântat. Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie.

Vezi în galeria foto prima imagine cu micuța Josephine Ana:

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare