; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: George Buhnici a vizitat colțuri de paradis

05 September 2011

După ce s-a întors din călătoria din țara tuturor posibilităților, unde a vizitat Miami, Bahamas, New York, Las Vegas și Atlanta, corespondentul Știrilor Pro TV George Buhnici nu a avut decât cuvinte de laudă pentru vacanța aleasă.

„Vacanţa din America a fost una dintre cele mai frumoase şi mai solicitante pe care le-am avut', a mărturisit George Buhnici.

„Miami şi Bahamas sunt exact aşa cum te aştepţi: colţuri de paradis. Micuţa insulă pe care am stat în Bahamas se numeşte Paradise Island şi este mai degrabă un oraş de vacanţă în sine', a povestit corespondentul de la Pro.

De departe, a spus Buhnici, cea mai frumoasă zi a fost cea petrecută la delfinariu. „O experienţă unică şi incredibil de frumoasă. Am văzut cum delfinii ştiu să danseze, să înoate cu tine, să bată palma, iar la final să-ţi dea un pupic şi să-ţi arate câteva sărituri cât să te convingă că preţul biletului a meritat', a povestit George entuziasmat.

8 lucruri de neratat în New York, varianta George Buhnici

Deşi corespondentul Ştirilor Pro TV şi soţia lui au petrecut o singură zi în New York, ei nu au ratat Central Park, 5th Avenue, Broadway, Times Square, Wall Street, Empire State Building, Statuia Libertăţii şi China Town, văzute „de la înălţimea' unui autobuz supraetajat, singura soluţie rapidă pentru a vedea ce are de oferit oraşul care nu doarme.

Las Vegas a fost şi el pe lista celor doi îndrăgostiţi, iar George a concluzionat că „este mai mult spectacol decât oraş şi merită vizitat măcar o dată. Este grandios şi impresionant de la prima vedere. Un oraş făcut pentru distracţie şi cumpărături, unde găseşti jocuri de noroc la orice pas, pe stradă, în magazine, ba chiar şi în aeroport'.

Atlanta a încheiat vacanţa din această vară a corespondentului Ştirilor Pro TV, care s-a bucurat aici de revederea unor prieteni de familie, care i-au şi găzduit.

george-buhnici-stirile-pro-tv-a-vizitat-coluri-de-paradis-1

Picture 1 of 13

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare