; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa “Românii au talent” s-a distrat la preselecţii

04 February 2013

Caravana “Românii au talent” pentru cel de-al treilea sezon al show-ului de la Pro TV, care va începe în curând, s-a încheiat, după mii de kilometri parcurşi prin toată ţara, sute de ore de filmare, mii de spectatori, talente şi zeci de întâmplări amuzante.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, juraţii emisiunii de la Pro TV, împreună cu cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş s-au plimbat prin cele mai mari oraşe ale ţării.

Oraşele incluse pe harta talentului.

Craiova este oraşul mireselor furate, în Oltenia fiind deja un obicei ca miresele să fie aduse în noaptea nunţii la Românii au talent'. Şi de această data, pe scena teatrului 'Marin Sorescu' a apărut o mireasă adusă de domnişoarele de onoare. Piesa “You sexy Pavel Bartoş” a răsunat în tot teatrul, iar Pavel a făcut deliciul publicului luând domnişoarele la dans.

La Timişoara, Andi Moisescu a susţinut primul său recital în faţa unui public de sute de spectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenti şi a început să cânte spre bucuria celor din sală.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale show-urilor de la Oradea a fost prezentă pe scenă a unui băieţel care a cântat prin telefon pentru tatăl lui, aflat în Afganistan.

La Cluj, show-ul s-a mutat de pe scenă în culise, unde Şefii au făcut propriul lor spectacol: s-au transformat în indieni, au sărit la trambulină, au făcut tumbe sau au dansat alături de concurenţi.

Un lucru inedit al show-urilor de la Iaşi a fost faptul că Smiley s-a aflat în pauză vocală totală. El a fost înconjurat de cartoane pe care erau inscripţionate tot felul de reacţii sau expresii care-i sunt specifice. Mamă, mamă, mamă!!!', Bă, ejti nebun!', Moldovenii au talent' , ba chiar avea o plăcuţă prin care iniţia conversaţia cu fiecare concurent: Vârstă…Ocupaţie…Talent…'.

Eu cred că e o premieră! Prima filmare în care prezentatorul nu vorbeşte! A fost dificil pentru că au fost numere la care aş fi strigat în gura mare, aşa erau de spectaculoase, sau altele la care aş fi râs în hohote! Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele!', a povestit Smiley.

Bucureştiul nu a fost nici el mai prejos. Smiley şi Pavel Bartoş au avut o apariţie surprizătoare, venind pe scenă cu o motocicleta. Mai precis Pavel pe motocicletă, împins de Smiley!

c1k9574_resize

Picture 1 of 14

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare