; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Busuioc Busu spital operatie 840x500

FOTO. Florin Busuioc s-a întors pe micile ecrane. Mesajul emoționant transmis către telespectatori

04 January 2019

2019 a început cu dreapta și în echipa Știrilor PRO TV. Așteptat cu nerăbdare de toată lumea, inclusiv de telespectatori,Florin Busuioc a revenit pe micile ecrane pentru a prezenta rubrica meteo. 

Starea de sănătate a lui Busu este una bună, acesta revenind pe micile ecrane în seara de joi, 3 ianuarie. Florin Busuioc a prezentat „Vremea' pentru prima dată după infarct, dar și pentru prima dată în 2019, bucurându-și atât colegii de platou, cât și telespectatorii

 „Am o surpriză pentru voi. S-a întors la treabă. Ne-a fost dor de tine', a spus Oana Andoni (prezentatoarea Știrilor Pro Tv).

„La mulţi ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumoasă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu veşti proaste. Am venit cu frig, a răspuns Florin Busuioc, înainte de primul buletin meteo, după aproape două luni de pauză. 

Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia făcea parte. Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului imediat, de către un recuziter de la Filarmonica Oltenia, unde a a avut loc piesa de teatru. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de urgență și i s-a montat un stent. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare