; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei (2)

FOTO: Finala „Vocea României” – cine sunt invitaţii speciali ai serii

19 December 2014

Cel de-al patrulea sezon al talent show-ului de la Pro TV își desemnează câștigătorul în această seară. În ediția live, care începe la ora 20.30, fiecare jurat-antrenor (Moga, Smiley, Loredana și Chirilă) va fi reprezentat de câte un concurent, iar la final marele câștigător va pleca acasă cu trofeul și premiul de 100.000 de euro. 

[Not a valid template]

Alături de David Bisbal, un nume celebru în industria muzicală latino la nivel internațional, vor mai urca pe scenă Inna și Mihai Chițu (câștigătorul marelui trofeu „Vocea României' în sezonul precedent).

Mă bucur că voi cânta pentru a doua oară în finala „Vocea României'. Chiar dacă programul meu este foarte încărcat în această perioadă, nu aveam cum să lipsesc! Abia aștept show-ul de vineri' – a declarat Inna.

Mihai Chițu revine la „Vocea României', pe scena care i-a adus marele trofeu sezonul trecut. De data aceasta fără presiunea marii finale pe umerii săi, Mihai declară:

E o mare bucurie și o onoare să mă întorc pe acestă scenă și să cânt! Nu mai sunt emoții de concurent, însă sunt emoții pentru că este o scenă foarte mare și te urmăresc milioane de oameni. Nu cred că este cineva care să urce pe scena de la Vocea României fără să aibă emoții!'.

Surprizele nu se opresc aici. Pe lângă ce trei artiști, telespectatorii vor mai avea parte de surprize muzicale, atât de la concurenți, antrenori, cât și de la invitații surpriză, nume sonore din muzica românească, care vor fi alături de ei pentru a crea un show senzațional pentru marea finală.

Voturile publicului sunt așteptate și în această vineri pentru a decide cine va fi Vocea României!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare