; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HK_140215_0299

FOTO: Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” aduce o cerere în căsătorie

04 May 2015

Diseară, de la 20.30, Antena 1 difuzează marea finală 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor'. Michael și Maria, cei doi finaliști, își vor disputa pentru ultima oară teritoriul bucătăriei, iar la finalul service-ului numai unul dintre ei va fi declarat câștigător.

Toți concurenții din acest sezon vor reveni în această seară la Hells Kitchen' pentru a-i ajuta pe cei doi finaliști. Michael și Maria își vor forma echipele din foștii lor colegi, își vor pune la bătaie meniurile concepute pentru această seară și strategiile menite să le asigure victoria.

[Not a valid template]

Marea finală nu va fi lipsită de surprize

În plin service, unul dintre concurenți își va lua inima în dinți și își va cere în căsătorie iubita, aflată în restaurant. Cererea în căsătorie va fi aplaudată de toți, astfel că atmosfera din restaurant va fi una de sărbătoare.

Câștigătorul desemnat de cei trei jurați va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în vreme ce locul al doilea va primi un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare