; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Fetele Next Top Model s-au luat la bătaie!

25 October 2012

Două dintre concurentele Next Top Model, la un pas să se ia la bătaie! Aflate în Grecia, fetele au mers la o petrecere într-o tavernă, însă, la întoarcere, lucrurile au avut o turnură neaşteptată. Veselia s-a transformat într-un scandal uriaş, implicând şi alte concurente.

Otilia a aflat de la colege că la petrecere o altă concurentă a dispărut cu geanta ei. I-a sustras telefonul, unul dintre obiectele de care Cătălin le-a cerut fetelor să se despartă, şi i l-a predat în secret designerului. Furioasă, Otilia a încercat să afle ce a determinat-o pe Lavinia să facă acest gest şi după cinci minute, timp în care i-a bătut la uşă, a reuşit să schimbe câteva vorbe cu ea.

Spiritele s-au aprins atât de tare, fetele aruncându-şi cuvinte dure, ţipând şi fiind la un pas de a se lua la bătaie. Situaţia s-a complicat şi mai mult când alte fete au intrat în scandal, apărând noi acuzaţii şi jigniri. Otilia a fost în scurt timp dată afară cu forţa din cameră, o altă concurentă intrând în conflict.

Eu le bat, nu mă interesează că mă dau afară. Să ştiţi că ştiu să mă bat bine cu fetele' a spus nervoasă Lavinia.

Cât de departe a mers conflictul între fete şi ce consecinţe a avut, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

lavinia-si-otilia-1

Picture 1 of 5

Lavinia și Otilia

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare