; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli donose

FOTO. Feli a postat prima fotografie cu iubitul ei. Cine este tatăl fetiței sale

14 January 2019

Feli este  destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală. Mulți s-au întrebat cine este și cum arată bărbatul care i-a cucerit inima cântăreței și alături de care a decis aceasta să facă un copil. Artista a decis în cele din urmă să posteze prima fotografie cu Cătălin, bărbatul alături de care are o fetiță.

Feli: „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun'

Chiar dacă a preferat să își țină departe de ochii curioșilor relația cu Cătălin, Feli a postat pe pagina sa de Instagram prima fotografie cu iubitul ei. „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun', a scris aceasta în descrierea fotografiei.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

I’m lucky I’m in love with my best friend. 🍀❤️ #eusuntfeli #bunadeiubit #lumeaemarefamiliaeuna #soarelesiluna

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on

 

Feli apare în fotografie zâmbitoare, semn că este foarte fericită alături de Cătălin! Postarea a strâns în mai puțin de două zile peste 42.000 like-uri și multe comentarii din partea fanilor: „Ce frumooos! Să fiți fericiți toată viața', „Sunteți foarte frumoși', i-au scris fanii artistei la fotografie.

Feli Donose este o cunoscută cântăreață din România, renumită pentru apariția sa de la „Vocea României', dar și pentru piesele: „Acasă', „Va urma', „Timpul', „Bună de iubit' ,„Creioane Colorate' sau „Cine te crezi'.  Anul trecut, cântăreața a devenit mamă pentru prima oară, iar acum trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, alături de micuța „Nora Luna' și de tatăl copilului ei, Cătălin. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare