; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli donose

FOTO. Feli a devenit mamă pentru prima oară: „Suntem bine împreună”

22 November 2018

Feli (31 de ani) a anunțat pe pagina sa oficială de facebook că a devenit mămica unei fetițe, ieri 21 noiembrie 2018. Vedeta este vizibil emoționată, având în vedere că de foarte mult timp își dorea un copil.

„Peste tot cerul rasuna ca SUNTEM BINE IMPREUNA! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! ☁️🌙❤️(21.11.2018)', a scris aceasta alături de prima fotografie cu bebelușa ei.

 

 

ântăreaţa Feli Donose a anunţat pe Facebook că va deveni pentru prima oară mamă, publicând câteva versuri din single-ul ei, „Două inimi’: „Două inimi bat în mine, Două-mi şi doream de mică, Una este de la mama, Alta îmi va spune „Mămică’!

Artista alege această formă discretă şi sinceră de a împărtăşi fericirea infinită pe care o trăieşte şi îşi declară iubirea necondiţionată copilului pe care îl aşteaptă dintotdeauna’. Tu-mi eşti Soarele şi Luna/ Şi te iubesc dintotdeauna/Te iubesc din alte vieţi / Cum iubesc marii poeţi’, a devenit  refrenul vieţii lui Feli. 

Feli (31 de ani) s-a făcut cunoscută în showbiz în urma participării la show-ul „Vocea României’ şi a lansat până în prezent hituri precum „Cine te crezi’, „Creioane colorate’ şi „Timpul’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare