; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “Fabrica de staruri” îşi alege azi câştigătorul

03 June 2012

Duminica asta, pe 3 iunie, cei şapte concurenţi rămaşi în „Fabrica de staruri' vor afla care dintre ei pleacă acasă mai bogat cu 50.000 de euro şi cu un contract cu o casă importantă de discuri în buzunar. Până în seara finalei, cei şapte s-au pregătit intens, dar și-au făcut şi mai multe mărturisiri personale, având în vedere apropierea despărţirii.

După ce s-a jucat cu Andi „de-a şoarecele şi pisica' timp de mai multe săptămâni, indecisă dacă să îl aleagă pe el sau să păstreze relaţia pe care o avea înainte de a intra în „Fabrica de staruri', Irina a recunoscut acum că are sentimente foarte puternice pentru Andi şi chiar se teme că el nu-i mai răspunde în acelaşi fel.

Se pare ca Andi s-a îndrăgostit de Chişinău. El a afirmat că îşi doreşte să se mute în Moldova după terminarea proiectului, dar nu înainte de rezolva problemele familiale care îl aşteaptă acasă. Măcinat de stresul finalei, dar şi de amintirea dureroasă a tatălui său, el a mărturisit că nu se mai poate odihni. Cu toate acestea, simpaticul concurent este încrezător în şansa lui.

Tinerii se gândesc cum vor folosi premiul, în cazul în care îl vor câştiga. Arpi şi Alex îşi doresc propriul studio muzical, cu aparatură performantă. Arpi îl vede pe Alex ca favorit pentru câştigarea marelui premiu, chiar dacă „nu este un om atât de agreabil', cum spune el. Imediat, în topul lui, se află Andi, despre care spune că ar merita cel mai mult să câştige.

Alex este de părere că fiecare dintre concurenţii rămaşi în competiţie are şanse la premiu. El şi-a propus să încerce să câştige cât mai multă simpatie din partea publicului.

Fericită că a rămas printre finalişti, Maria a scris o poezie pentru colegii săi. Ea a dedicat fiecărui concurent câte un vers, iar gestul ei a fost foarte apreciat şi aplaudat.

Dintre cei 16 tineri din România şi Republica Moldova care au fost selectaţi să intre în „Fabrica de staruri' cu trei luni în urmă, au rămas în competiţie şapte concurenţi. Duminică, telespectatorii TVR 1 şi Prime TV îl vor alege pe cel care va câştiga cei 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

fabrica-de-staruri_alex

Picture 1 of 6

Alex

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare