; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Elvira Deatcu s-a întors din Grecia cu portbagajul plin de ulei

30 September 2011

Soare, relaxare, familia alături. Aşa arată vacanţa ideală pentru Elvira Deatcu, interpreta Tănţicăi Cercel din serialul Pariu cu viaţa' difuzat în fiecare luni, de la 20.30, la Pro TV.

În vacanţa de vară, Elvira a plecat, împreună cu soţul şi cei doi copii, la 1000 de kilometri de casă, în Grecia.

De vreo trei ani mergem în vacanţa de vară în acelaşi loc binecuvântat- un sătuc pescăresc din Peninsula Pelion (Grecia). Sunt 1000 de km până acolo, dar merită! Mâncăm în fiecare zi peşte proaspăt la aceeaşi tavernă,  cumpărăm ulei de măsline şi săpun făcut în casă de la acelaşi ţăran, copiii şi-au făcut prieteni cu care hoinăresc seara prin port…A devenit locul nostru de suflet unde chiar reuşim să ne-ncărcăm bateriile', marturiseşte Elvira.

Şi pentru că, în familie, uleiul de măsline este favoritul tuturor, vacanţele petrecute în Grecia sunt un bun prilej de…aprovizionare.

Am umplut portbagajul cu bidoane de ulei, spre amuzamentul celor mici. La noi acasă uleiul de masline se mănânca pe pâine, soţul meu are o reteţă specială, îl prepară cu mirodenii, copiii îl adoră, aşa că avem nevoie de provizii serioase. Când terminăm stocul îl rugăm pe ţăranul grec la care mergem în vacanţă să ne trimită prin curierat', spune amuzată interpreta Constanţei Cercel din serialul pentru toată familia, Pariu cu viaţa'.

elvira-deatcu-s-a-ntors-din-grecia-cu-portbagajul-plin-de-ulei-de-msline-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare