; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellie White, prima şedinţă foto cu bebeluşul ei (2)

FOTO| Ellie White, prima şedinţă foto cu bebeluşul ei

06 March 2013

La trei luni de când a devenit pentru prima dată mamă, Ellie White a realizat prima şedinţă foto alături de băieţelul ei, pentru revista Viva!'. Artista apare alături de cele mai importante persoane din viaţa ei: logodnicul, Doru Tinca, şi copilul lor, Mihai.

Cântăreţa este fericită de când a devenit mămică şi spune că Doru o ajută mereu să aibă grijă de cel mic: În fiecare zi trăim momente emoţionante pentru că în fiecare zi bebe creşte şi face lucruri noi. Cele mai frumoase momente pe care le trăiesc alături de Mihăiţă sunt întotdeauna clipele de după băiţă când îi dau să pape şi se lasă moale la mine în braţe şi mă priveşte cu ochişorii lui mari şi frumoşi. Atunci mi se înmoaie inima şi nu de puţine ori îmi dau lacrimile privindu-l. În primele săptămâni Doru era cel care se trezea noaptea mai des, îi dădea de mâncare şi îl schimba, până mi-am revenit şi eu puţin cu somnul şi am făcut schimb'.

La capitolul siluetă, Ellie mărturiseşte că nu a avut mari bătăi de cap. Solista a pus 15 kilograme în timpul sarcinii, dar a ajuns, în doar o lună după naştere, la greutatea iniţială.

Am fost foarte harnică' în timpul sarcinii şi am adunat un total de 15 kilograme, dar am fost o norocoasă şi am scăpat de 10 kilograme în primele două săptămâni după naştere. Am început de o lună să merg la sală şi am revenit la meniul sănătos şi vegetarian de dinainte de sarcină', adaugă artista.

Ellie White se pregăteşte să lanseze în această lună o nouă piesă şi un nou concept de show pentru nouă serie de concerte din această primăvară.

ellie-white-copil-1

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare