; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO + VIDEO: Ellie White a lansat clipul piesei “Ziua mea”, filmat în Malta

03 September 2012

După ce în primăvară a scos videoclipul piesei „Sete de Noi', în care invitat special a fost actorul George Piştereanu, Ellie White a lansat de curând o nouă piesă în limba română, „Ziua Mea'.

Single-ul beneficiază şi de un videoclip filmat în luna iulie, în Malta, în aceleaşi locuri în care s-a turnat şi pelicula Contele de Monte Cristo', care i-a avut în rolurile principale pe Gerard Depardieu şi Ornella Muti.

Cu toate că era obosită după un turneu din Spania, Ellie White, care e însărcinată în aproape şapte luni, a rezistat cu stoicism programului de muncă, ce a presupus 36 de ore de filmare, repartizate în trei zile diferite.

elli-white-malta-3

Picture 1 of 3

Prima zi de filmare am început-o cu o plimbare până la Fereastra Albastră, una din emblemele insulei Gozo. Locul este de vis. Am filmat printre stâncile săpate de valurile şi vântul mediteranean, am înotat în apa limpede şi am ajuns în locul în care au fost filmate şi câteva scene din Contele de Monte Cristo'. Într-o altă zi, am filmat în locurile unde s-au turnat scenele din filmul Popeye Marinarul' cu Dustin Hoffman în rolul principal. Localnicii au transformat tot acest decor într-un imens parc de distracţii. Este unic în felul lui, ceva ce nu poate fi comparat cu nici un alt parc din lume. În a treia zi, am ajuns la Valetta, capitala ţării, un oraş superb aflat în patrimoniul UNESCO', a povestit Ellie.

Piesa Ziua Mea' vorbeşte despre acea zi la care visează orice fată, o zi în care totul este asa cum îşi doreşte ea, este ziua în care îl are alături pe băiatul pe care îl iubeşte şi alături de care trăieşte o poveste de iubire ideală. Băiatul cu care îmi trăiesc eu povestea de dragoste din videoclip este un model ales din Malta. Este frumos, am comunicat foarte bine cu el şi ne-am simţit excelent împreună', a zis cântăreaţa.

Vedeţi aici videoclipul piesei Ziua mea':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare