; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto: Elena Lasconi a avut o nuntă ca-n povești

03 July 2012

Elena Lasconi s-a măritat în acest weekend cu Cătălin, alesul inimii ei, și se declară o femeie extrem de fericită, care a avut o nuntă de basm în straie populare românești, alături de prieteni dragi și de familie.

Corespondentul special al emisiunii „Poveștiri adevărate' a mărturisit că s-a pregătit cu „mare emoție și cu meticulozitate pentru ziua nunții'.

„Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparțin acestui neam și acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiția românească și portul nostru. Așa că, rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decorațiunile, absolut totul a fost inspirat din costumele populare românești', a spus Elena Lasconi.

Zero aranjamente occidentale

„Rochia a fost făcută manual de zeci de mâini de aur. (…) Pe cap am avut o cunună de flori și grâu. Toate florile și culorile mărgelelor sunt din zona Bistrița, iar brâul pe care l-am purtat a fost personalizat la cererea mea cu un simbol românesc absolut special. Cele două păsări care stau față în față și au în mijloc pomul vieții. Acest simbol reprezintă femeia și bărbatul, dragoste, fertilitate, armonie, iar pomul vieții reprezintă legatura cuplului cu Dumnezeu pentru eternitate', a mai povestit Elena.

Mireasa nu și-a dorit să aibă aranjamente occidentale la nuntă, iar în loc de funde de organza, scaunele au fost decorate cu brâu, mesele au fost împodobite cu traverse inspirate din tradițiile românești, iar floricile au fost așezate în ulcele de lut.

„Am avut alături de mine prietenii mei, fiica mea minunată, familiile noastre și nașii. Am cântat și dansat la petrecere. Sunt un om norocos și fericit! (…) Îmi doresc din tot sufletul ca toate miresele să aibă parte de o astfel de nuntă', a mai spus Elena Lasconi.

picture-082

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare