; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elcin si selma

FOTO. Elçin, Selma, Birkan şi Kerem, 4 vampiri cu sex-appeal

25 September 2018

Actriţele Elçin Sangu („Preţul dragostei') şi Selma Ergeç („Suleyman Magnificul') joacă alături de Birkan Sokullu („În dragoste şi în război') şi Kerem Bürsin („Inima orașului') în primul serial turcesc cu vampiri, „Yașamayanlar' („Cei care nu trăiesc').

Producţia are 8 episoade şi a avut premiera pe platforma online turcească Blu TV pe 6 septembrie. În acest serial, Elçin este tânăra vampir Mia, Kerem este Dmitry, capul vampirilor, Selma este Karmen, un vampir care ascunde multe secrete, iar Birkan este Numel, un vampir nonconformist şi independent. Mia îşi doreşte să-i vină de hac lui Dmitry, cel care a transformat-o în vampir, iar pentru asta se aliază cu Karmen. Cei patru actori apar pe coperta celui mai recent număr al revistei Elle Turkey.

După „Suleyman Magnificul', Selma Ergeç a mai avut ocazia să joace din nou alături de actorul Halit Ergenç în serialul „Patria mea eşti tu!', unde a avut o apariţie specială două episoade. În afară de „Yașamayanlar', Birkan (fostul soţ al lui Asli Enver, protagonista din „Mireasa din Istanbul'), a mai jucat într-un thriller, „Kronoloji'. În ceea ce-l priveşte pe Kerem Bürsin acesta va începe în curând filmările la un serial poliţist, „Muhteşem Ikili' („Un dou magnific'), care va ajunge la sfârşitul toamnei la postul turcesc Kanal D. Conform www.gzt.com, în noua producţie Kerem îi va da replica lui Ibrahim Çelikkol („Vieţi la răscruce'). Cei doi vor interpreta doi comisari cu personalităţi opuse.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare