; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ei sunt cei 12 finalişti de la „X Factor”!

24 October 2011

„X Factor' şi-a desemnat sâmbătă seară finaliştii! Dintre sutele de persoane care s-au prezentat la audiţiile din ţară, doar 12 concurenţi au şansa de a-şi schimba viaţa cu ajutorul premiului de 200.000 de euro! Până a ajunge însă acolo, concurenţii se vor confrunta în galele live, care încep de sâmbăta viitoare.

Adrian Sînă, Mihai Morar şi Paula Seling au devenit din evaluatori mentorii celor trei grupe de concurenţi. Astfel, Adrian Sînă va coordona categoria de concurenţi cu vârste peste 25 de ani, Mihai Morar va fi mentor la categoria de concurenţi cu vârste sub 25 de ani, iar Paula Seling va sprijini concurenţii din categoria grupuri.

Astfel, lupta se va muta de pe scenă, acolo unde au loc interpretările, la pupitrul juriului, având în vedere că fiecare dintre cei trei mentori îşi va dori să fie cel care va descoperi „factorul X' în grupa sa. Totodată, telespectatorii vor avea posibilitatea de a-i susţine în mod direct pe concurenţii lor preferaţi, prin vot.

Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sînă

Picture 1 of 12

Alin Văduva are 25 de ani, a venit la audiţii în Constanţa şi a reuşit cu vocea şi look-ul său să impresioneze nu doar juriul, ci şi sala plină ochi. Tânărul despre care Mihai Morar a spus că el “crede că este un artist cu mii de discuri vândute în străinătate”, a interpretat la audiţii piesele „I need a dollar” şi „Feeling good”, reuşind să obţină nu doar 3 de Da din partea juraţilor X Factor, ci şi votul publicului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare