; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ei au luat primele premii la “Cu banii jos”!

11 October 2012

Ediţia de aseară Cu banii jos a adus nu doar concurenţi foarte bine pregătiţi şi întrebări interesante, ci şi primele premii din istoria show-ului de la noi. După trei ediţii, Dan Negru a dat, în sfârşit, primii bani şi nu au fost deloc puţini.

Nicolae Daraban a venit la emisiunea lui Dan Negru cu fiica sa, Alexandra, cea mai importantă persoana din viaţa lui, cu un singur scop: acela de a câştiga cât mai mulţi bani, astfel încât să îi poată asigura Alexandrei condiţiile materiale pentru a studia în capitală. Cei doi au reuşit să treacă de cele opt întrebări şi să împartă banii astfel încât, la final, să plece acasă cu 28.000 de euro.

E om simplu, dar are cunoştinţe cât 1000 de intelectuali

Cel de-al doilea premiu al serii, 4000 de euro a fost câştigat de un bărbat din Adunaţii Copăceni şi de fiul acestuia. La cei 48 de ani ai săi, Nicolae Andrei trăieşte doar din agricultură. Nu are studii înalte, dar a avut cunoştinţele necesare să treacă de întrebările lui Negru.

Săptămâna viitoare, alţi concurenţi îşi pun cunoştinţele la încercare. Daca va reuşi cineva să câştige şi mai mulţi bani în cel mai revolutionary gameshow din România, rămâne de văzut miercuri, de la 20.30, la Cu banii jos!

dsc_1450

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare