; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Edi Stancu a aflat că va fi tată la “Românii au talent”

26 September 2011

La una dintre preselecţiile pentru  „Românii au talent', Mihai Petre a intrat pe scenă în postura de cameraman, încercând să surprindă cât mai multe reacţii ale publicului. Andra şi Smiley au pus şi ei imediat la cale un duet, iar sala întreagă i-a acompaniat.

De departe însă protagonistul celei mai mari surprize a serii a fost Edi Stancu. După ce baletul pe care îl coordonează şi-a încheiat numărul,  aceştia au ridicat o pancardă pe care scria Edi, eşti tătic!'. Iubita lui, Silvia, membră a baletului, este însărcinată şi a ales să-i dea vestea pe scena din Constanţa. Momentul a fost extrem de emoţionat, cei doi au izbucnit în lacrimi şi au fost copleşiti de îmbrăţişările colegilor.

Caravana Romanii au talent' a străbătut mii de kilometri în căutarea celor mai spectaculoase talente. Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa sunt oraşele bifate în căutarea românilor care au ceva de arătat întregii ţări.

Mii de participanţi au venit la preselecţiile din întreaga ţară în încercarea de a intra în cursa pentru premiul de 120.000 de euro.

Juriul format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au avut de ales  din peste 200 de numere care au făcut senzaţie pe scenele din întreaga ţară. Cei care nu s-au înscris până acum, mai au o ultimă şansă.

În curând, preselecţiile pentru show-ul de la Pro TV vor ajunge şi la Bucureşti, urmând ca data exactă şi locaţia să fie anunţate ulterior. Până atunci, înscrierile se fac în continuare pe site-ul romaniiautalent.ro.

edi-stancu-romanii-au-talent

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare