; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| E vremea marilor decizii în “Pariu cu viaţa”

13 March 2013

Este vremea marilor decizii pentru tinerii din LaLa Band, în sezonul al patrulea al serialului. În noul sezon din “Pariu cu viaţa”, veţi fi martorii unor drame puternice, triunghiuri amoroase şi poveşti de dragoste intense.

Trecerea de la adolescenţă la viaţa de adult ridică semne de întrebare. Apar probleme, situaţii şi provocări noi, iar membrii LaLa Band au de ales între prietenie şi dragoste, între minciună şi adevăr, au de trecut prin momente de gelozie şi neîncredere, au de iertat şi de îndreptat greşeli din trecut.

Anca nu mai este un copil, a crescut, este îndrăgostită şi consideră că este timpul să experimenteze un nou stil de viaţă alături de iubitul ei, Vlad. “Din punctul nostru de vedere, sperăm să vă surprindem plăcut, cu multă comedie şi cu cea mai frumoasă poveste de dragoste trăită de doi adolescenţi. Anca şi Vlad s-au maturizat, ca şi noi de altfel. Veţi vedea. Cei doi grăbesc un pic lucrurile şi apar ceva probleme, o să vedeţi şi comedie multă, întâmplări foarte simpatice, romance, dar şi ceva probleme. Ca în viaţă. Acum, la al patrulea sezon ne simţim mai maturi, mai experimentaţi, mai fericiţi, mai îndrăgostiţi”, spun Criss şi Vlad.

Ioana, Andrei şi Liviu sunt prinşi într-un triunghi amoros

“În sezonul 4 are loc o maturizare, se creează tot felul de intrigi, triunghiuri amoroase, personaje noi, în concluzie multă acţiune, dragoste, muzică, pasiune. Personajul meu este prins la mijloc între Andrei şi Liviu, întâmpină foarte multe dificultăţi în a-l alege pe unul din ei”, spune Alina.

“Andrei porneşte un drum greu, însă după cum v-a obişnuit, nimic nu-l opreşte din a-şi atinge scopul, recucerirea Ioanei. Îmi doresc ca publicul să ne îndrăgească la fel de mult, dacă nu mai mult şi sper din tot sufletul să le placă noul ‘suflu’ pe care am încercat să îl dăm serialului”, declară Dorian.

Cristi este foarte îndrăgostit de Sara, însă această iubire îi aduce numai probleme.

“Sara a fost, pe parcursul celor trei sezoane când personaj negativ, când personaj pozitiv, în funcţie de situaţie. Însă, în sezonul al patrulea, debutează din start ca personaj negativ, nepăsătoare cu lumea înconjurătoare şi se refugiază în lumea ei. Sara va trece prin momente foarte dramatice, este pusă într-o situaţie aparent fără ieşire”, spune Sore.

Monica şi Dima îşi doresc să treacă la un alt nivel şi consideră că apariţia unui copil le va consolida şi mai mult iubirea şi căsnicia, în timp ce Bubu îşi alege drumul în viaţă fără ca deciziile lui să-i afecteze pe cei dragi.

alina-si-dorian2

Picture 1 of 9

Alina si Dorian

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare