; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulceportada t

FOTO. Dulce Maria a postat prima fotografie cu fiica ei. Cum arată micuța Maria Paula

09 March 2021

Pe 3 martie, María Paula, fiica lui Dulce María și a lui Francisco Álvarez, a împlinit 3 luni și, deși până acum cântăreața a împărtășit mai multe fotografii cu fetița, a preferat să-i protejeze identitatea evitând să-și împărtășească chipul micuței.

Cu toate acestea, pe 8 martie, care marchează Ziua Internațională a Femeii, actrița a decis să o prezinte oficial pe micuța Maria Paula. Cântăreața a însoțit prima fotografie cu un mesaj puternic dedicat bebelușului căruia i-a promis că va lupta pentru o lume egală. Odată cu maternitatea, fostul membru RBD a experimentat cele mai speciale sentimente, cel puțin asa a împărtășit cu urmăritorii ei pe Instagram unde, în ultima imagine pe care o împărtășise cu bebelușul ei, a scris: „M-ai învățat o dragoste pe care nu am știut-o., o dragoste imensă mai mare decât teama '.

Odată prezentarea oficială a Mariei Paula, Dulce María a împărtășit un text în care a dezvăluit cum o va veghea pe fată:

„Pentru o lume în care drepturile tale sunt respectate, în care vocea ta este auzită și ideile tale sunt luate în considerare, în serios, pentru a-ți fi ascultați pașii și să nu-ți fie pusa sub tăcere niciodată vocea sau visele. Pentru că va veni ziua în care femeile vor înceta să se judece și să se arate reciproc, pentru că lupta noastră se încheie cu violență, abuz, hărțuire, frică și moarte. Îți doresc pentru tine și, pentru toate femeile, să poți fi liberă, să ai o echipă de femei care să se îmbrățișeze, să se îngrijească și să nu te trădeze, să găsești prieteni, profesori și colegi care să te respecte și să vadă cât de puternică și valoroasă ești și îndrăznești să zbori. Îmi doresc dreptate, egalitate, respect, libertate, iubire și viață ', a scris Dulce Maria.

Cum au fost primele luni de maternitate pentru Dulce Maria

Deși este fericită de această nouă etapă din viața ei, nu neagă că se adaptează cu greu la toate schimbările pe care le presupune maternitatea, inclusiv la pierderea celor unsprezece kilograme pe care le-a acumulat.

Într-un interviu acordat ziarului mexican Reforma, Dulce a mărturisit că a suferit de depresie postnatală. 

„Am suferit de depresie postnatală. Plângeam din orice! Mă întrebam mereu „acum ce mă fac?’, a povestit actrița. „Evident [maternitatea] îți schimbă complet viața. Dar este foarte obositor, o iubesc, dar recuperarea după naștere și adaptarea a fost foarte grea’.

Cântăreața mărturisește că procesul sarcinii a fost și el complicat; Ca să nu mai vorbim că a trebuit să trăiască experiența singură din cauza pandemiei.

„Adevărul este că am trăit o sarcină foarte dificilă, sunt mamă pentru prima oară este prima mea sarcină. Sarcina este idealizată, dar nu are nimeni nicio idee despre ce transformare și provocare  este pentru o femeie mai ales în această perioadă’, a adăugat actrița. „A fost foarte greu pentru mine, nu mi-am putut vedea familia, vizitele la medic au fost cu o groază cumplită, cu mare teamă’, a dezvăluit ea. „De asemenea am fost solitară, pentru că nu puteam să fiu cu prietenii mei și soțul meu [Paco Álvarez] lucra.’

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare