; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucur (1)

FOTO: Dragoș Bucur s-a implicat total pe șantierul „Visuri la Cheie”

28 October 2014

Dacă de obicei prezentatorul unei emisiuni are la dispoziție doar un microfon, Dragoș Bucur folosește flexul, ochelarii și casca de protecție, un baros și alte unelte de construcție în cea mai nouă emisiune care va debuta mâine la Pro TV. Caravana Visuri la Cheie a străbătut România în lung și-n lat în căutarea poveștilor emoționante, a oamenilor pentru care orizontul este întunecat.

Dragos Bucur (1)

Ajutat de echipele de constructori, arhitecți și designeri, Dragoș s-a echipat corespunzător și s-a asigurat de bunul mers al lucrărilor. Cu drag și spor, motivat de dorința de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor, el a tăiat, a dărâmat și a construit lucruri uimitoare! Nimic nu a rezistat în fața determinării lui Dragos și a uneltelor mânuite cu măiestrie: sobe, pereți, acoperișuri și garduri s-au prăbușit precum un castel de nisip sub puterea flexului, a barosului și a drujbei, dar mai ales a dorinței lui de a face bine!

Visuri la Cheie este un show unic pe piața televiziunii din România. Formatul ajută oamenii pentru care speranța a dispărut, oferă perspectiva unui viitor mai luminos. În emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus în postura de constructor de visuri și coordonatorul lucrărilor de construcție. Pun umărul să ajut oriunde este nevoie: dărâm pereți și sobe, tai grinzi, desfac ferestre și zidesc speranțe care vor dăinui o viață.'

Dragos Bucur (2)

Visurile au început să prindă contur

Caravana Visuri la Cheie și-a atins obiectivul: primele familii și-au văzut visurile devenite realitate. Dragoș, Alina, Adela și Andrei au reușit să readucă o speranță oamenilor simpli, oamenilor adevărați care merită o soartă mai bună.

Lanțurile umane și masele de voluntari dornici de a-și ajuta semenii au însuflețit orașele în care caravana emisiunii a ajuns. Motivați de gândul că vor schimba destinul unor oameni aflați în nevoie, de faptul că semenii lor cu care soarta nu a fost prea generoasă vor avea o viață normală și o locuință decentă, toți au pus umărul la împlinirea visurilor.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare