; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diane Kruger și Norman Reedus și au oficializat relația pe covorul roșu (1)

FOTO. Diane Kruger și Norman Reedus și-au oficializat relația pe covorul roșu

16 January 2018

Actorii Diane Kruger și Norman Reedus formează un frumos cuplu, care nu se mai ascunde. Cei doi au apărut împreună pe covorul roșu de la Critics Choice Awards.

Actrița Diane Kruger a venit la Critics Choice Awards pentru a primi premiul pentru cel mai bun film într-o limbă străină, pentru „In The Fade', pelicula lui Fatih Akin, pentru care ea a câștigat premiul de interpretare feminină la Festivalul de la Cannes 2017. În timp ce Norman Reedus, vedeta serialul „The Walking Dead', a fost invitat pentru a-i oferi lui Elisabeth Moss premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial dramatic, pentru interpretarea acesteia din „Povestea slujitoarei'.

 Vezi galeria foto >

Diane Kruger și Norman Reedus sunt împreună de mai mult de un an și s-au întâlnit pe platourile filmului „Sky', de Fabienne Berthaud. „Nu îl cunoșteam înainte de acest film', a declarat Diane Kruger, pentru „People'.

La 12 ani după divorțul de Guillaume Canet și la șase luni după separarea de actorul Joshua Jackson, actrița din „Ticăloşi fără glorie' este gata la 41 de ani pentru o nouă relație în viața ei.

sursa foto: www.facebook.com/TWDHQ

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare