; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Diana s-a relaxat în Republica Dominicană

16 January 2012

Diana Dumitrescu, interpreta Andreei Rădulescu din serialul Pariu cu viaţa', care revine cu un nou sezon,  la Pro TV, din 6 februarie, de la 20.30, a avut parte de o vacanţă printre palmieri, a hrănit iguane şi a văzut cum se fabrică zahărul şi cafeaua.

Deşi pare că am avut o vacanţă extrem de activă, de fapt a fost una foarte relaxantă, în care am stat foarte mult la plajă, sub umbrelă, am citit şi m-am relaxat. Am dormit foarte mult şi mi-am reîncărcat bateriile pentru noul sezon de filmări la serialul “Pariu cu viaţa', mărturiseşte Diana.

Pentru ea, vacanţa în Republica Dominicană a însemnat şi experienţe culinare noi.

Sunt pasionată de gătit, îmi place să experimentez, asa că atunci când am avut ocazia, am gustat carne de crocodil. Pot spune doar că nu mi-a plăcut deloc', spune amuzată Diana.

Actriţa a fost impresionată de modul în care dominicanii îşi trăiesc viaţa de zi cu zi, mai ales din cauza faptului că apa curentă se dă cu porţia, iar electricitatea se întrerupe chiar şi 48 de ore la rând.

Deşi trăiesc într-o ţară foarte săracă şi îşi duc traiul de pe o zi pe alta, sunt foarte mândri şi conştienţi de frumuseţea ţării lor. Republica Dominicană înseamnă o experienţă inedită pentru oricine.

Ghidul ne-a spus că, datorită vegetaţiei pe care o au, nimeni nu moare de foame însă oamenii tot duc lipsă de multe lucruri. Ce am observat eu este că nu se pune mare preţ pe lucrurile materiale, ci oamenii se bucură de familie şi de viaţă, de ce le oferă ea, cât de puţin', scrie Diana pe blogul ei, www.dianadumitrescu.ro.

diana-s-a-relaxat-n-republica-dominican

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare