; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu s a relaxat în Santorini

FOTO: Diana Dumitrescu s-a relaxat în Santorini

21 August 2013

Protagonista telenovelei Îngeri pierduţi', care începe din 9 septembrie şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.30, la Acasă, a mers în vacanţă în Santorini. Alături de prieteni, Diana Dumitrescu s-a bucurat de mare, dar şi de mâncarea tradiţională.

Diana şi prietenii ei au închiriat o maşină şi a vizitat toate satele din jurul staţiunii:

Am vizitat cetatea Ancient Thera, am fost în Pyrgos, un sat foarte vechi din vârful muntelui, unde se merge pe jos ca într-o cetate, iar priveliştea este extraordinară. Mi-au plăcut foarte mult bisericuţele, străduţele cu alb şi albastru, care arătau absolut impresionant. Am văzut farul din capătul insulei, mi-a plăcut Red Beach, unde poţi ajunge doar traversând un deal printre pietre, ca apoi să rămâi fascinat de un golf cu piatră roşie si nisip negru cu roşu. E ameţitor, rămâi pur şi simplu blocat', povesteşte actriţa.

10_resize

Picture 1 of 9

Diana a făcut plajă cel puţin trei ore pe zi, a citit cele două carti pe care şi le luase cu ea, ba chiar şi-a mai cumpărat încă una de acolo, în ton cu vacanţa: My Family and Other Animals', despre o familie care se mută într-o insulă din Grecia.

Actriţa din Îngeri pierduţi' s-a întors cu multe suveniruri din vacanţă:

Mi-am cumpărat o rochiţă în genul celor greceşti, albă, scurtă, foarte frumoasă, cu boruri aurii şi o centura aurie în talie. În rest, am cumpărat multe suveniruri, câteva cutii de bijuterii albe cu scoici, rame de fotografii, magneţi de frigider şi nelipsitul ulei de măsline delicios pentru orice fel de mâncare', spune Diana.

Diana Dumitrescu va reveni ca protagonistă alături de Ioan Isaiu, la Acasă, din 9 septembrie, în noua telenovelă Îngeri pierduţi', a cărei lansare o aşteaptă cu nerăbdare: Sunt foarte emoţionată, dar sigură ca telespectatorii vor fi cuceriţi de poveste', adaugă actriţa.

Citeşte şi:

Diana Dumitrescu şi-a refăcut viaţa după divorţ

Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, din toamnă, în Îngeri pierduţi' | Foto

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol vor juca în Îngeri pierduţi'

Diana Dumitrescu a rămas prietenă cu fostul ei soţ

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare