; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana bart

FOTO. Diana Bart a făcut cununia religioasă. Cum au arătat mirii şi naşii

18 September 2017

Co-prezentatoarea emisiunii „Focus Magazin', de la PrimaTV, şi partenerul ei de viaţă, Mihai Dumitrescu, au făcut nunta sâmbătă, 16 septembrie, petrecerea având loc într-un club select din Bucureşti.

 

Cei doi au fost cununaţi de prietenii lor buni, Anca Serea şi Adi Sînă, iar de la eveniment nu a lipsit colegul de emisiune al Dianei, Alexandru Constantin, care a declarat pe Facebook:

„Emoţii cât cuprinde pentru surioara mea (atât de aproape îmi este ca prietenă). Să fiţi sănătoşi, dragilor! Un băiat de nota 10, pentru o fată de 10. Casă de piatră, oameni frumoşi!'.

 

Diana şi Mihai s-au căsătorit civil în luna martie, evenimentul fiind unul restrâns. Ne-am dorit să fie lângă noi persoanele din familie pentru că avem de gând să facem o nuntă și botez cu peste 300 de invitați. Atunci vor fi alături de noi toată familia, prieteni dragi și colegi', declara atunci vedeta Prima TV. În luna mai cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, care a primit numele de Maira şi pe care au botezat-o tot sâmbăta trecută, în cadrul aceluiaşi eveniment.

 

În luna august, Diana (36 de ani) a decis să se întoarcă la cârma emisiunii „Focus Magazin', alături de Alexandru. „Am o carieră de 13 ani în televiziune, la care am muncit foarte mult şi pe care vreau să o păstrez cât mai mult timp, iar pe sticlă e nevoie de expunere', şi-a argumentat ea întoarcerea pe micile ecrane.

 

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare