; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Delia, supersexy la audiţiile „X Factor”

26 July 2012

Noua generaţie de juraţi X Factor a fost întâmpinatã cu aplauze la Casa de Culturã a Studenţilor din Cluj Napoca. Delia, Cheloo şi Dan Bittman şi-au ocupat locul în fotoliile juraţilor foarte emoţionaţi şi totodatã încrezãtori cã pot gãsi urmãtorul star X Factor la Cluj. Delia a atras toate privirile, fãcându-şi apariţia într-o rochie super sexy, semnatã Dana Budeanu.

Toate privirele au fost aţintite spre Delia, care a strãlucit la propriu, într-o superbã rochie albã, creaţia Danei Budeanu.

Audițiile sunt deschise publicului, astfel că aceia care vor să îi vadă pe cei trei jurați, dar și pe Răzvan și Dani  şi nu au ajuns încã sunt așteptați astãzi de la ora 15.00 şi mâine de la ora 10.00 şi de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studenților din Cluj.

După Cluj,  juriul X Factor se va opri la Iaşi. Pe 30 şi 31 iulie, Delia, Cheloo şi Dan Bittman îi vor asculta pe concurenţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi le vor împărţi autografe acelora care vor veni în public. Audiţiile cu juriul se vor încheia la începutul lunii august la Bucureşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare