; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

FOTO: Delia plimbă o iguană în noul ei clip, “U”

21 June 2013

Delia a lansat ieri cel mai recent videoclip al ei la piesa U (Fighting With My Ghosts)', în care apare în mai multe ţinute provocatoare şi are coafuri diferite.

În clip îşi face apariţia şi un guest-star simpatic: iguana Frankie, pe care cântăreaţa o ţine în lesă.

Am vrut să fac ceva diferit faţă de ce ascultăm la radio, ce vedem pe TV. Atât piesa, cât şi clipul sunt parcă din alt univers, o particică din lumea mea. Videoclipul „U' este unul de imagine în care mă regăsesc în şase ipostaze diferite: Diva cu o iguană, Nympha inocentă, Muse blindfold (pentru că uneori vezi mai multe când închizi ochii), Versachu (ironie la adresa celor ce sunt falşi), Tribal (pentru că e bine să ne cunoaştem rădăcinile) şi Trash… cu toţii avem părţi neşlefuite în noi', a declarat Delia.

Cântăreaţa, pe care aţi văzut-o în calitate de jurat în sezonul trecut al show-ului de talente X Factor', şi-a obişnuit fanii, în ultima perioadă, cu tot felul de colaborări. Ea scos cu Mihai Bendeac piesa Doi în unu' şi cu F. Charm hitul Aproape de tine'. Mai mult, Adrian Sînă de la Akcent i-a făcut Deliei piesa Cineva la uşa mea'.

Vedeţi aici videoclipul U':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare