; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia tinute iUmor (7)

FOTO. Delia îmbracă cele mai trăznite ținute pentru noul sezon „iUmor”

15 September 2017

Noul sezon „iUmor' debutează duminica aceasta, 17 septembrie, la Antena 1. Așa cum ne-a obișnuit, Delia ne va surprinde cu ținute îndrăznețe și coafuri amuzante în al patrulea sezon al emisiunii.

Accesorii, rochii, tricouri și pantofi în combinații neașteptate, plus coafuri pline de imaginație și un machiaj pe măsură acesta este planul Deliei. O sursă de inspirație sunt concurenții din cadrul emisiunii având în vedere stilul non-conformist al cântăreței dar și momentele pline de amuzament ale participanților.  Acesta este și motivul pentru care jurata adoptă alt registru vestimentar decât la „X Factor', jucându-se cu piesele vestimentare din garderoba sa.

 „În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața…', spune vedeta.

Delia nu renunță nici la celebrele coafuri sau la machiajul excentric la care, câteodată, mai contribuie și ea.

'Uneori, mai sunt și zile de filmare când mă simt creativă și îmi place să mă machiez singură', se amuză jurata „iUmor'.

Urmează să vedem duminică ce aprecieri stilistice vor avea colegii Cheloo și Bendeac pentru care  fiecare zi de filmare este o surpriză.

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare