; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia bradul de craciun finalisti x factor 2016

Delia a împodobit bradul cu ajutorul finaliștilor „X Factor”

21 December 2016

Vinerea aceasta, pe 23 decembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzează live marea finală „X Factor'. Este o săptămână plină de emoții pentru cei patru concurenți ajunși în această etapă, dar și de surprize frumoase.

Și pentru că suntem în preajma Crăciunului, aceștia au parte și de momente de tihnă petrecute alături de mentorii lor. Așa se face că Delia a ținut neapărat să îi ia pe Raul și pe Alex la ea acasă, pentru a o ajuta să împodobească bradul de Crăciun.

delia-bradul-de-craciun-finalisti-x-factor-2016

Delia a împodobit bradul cu ajutorul finaliștilor ei de la „X Factor'

Distracția a fost maximă pentru că cei trei s-au chinuit să decoreze un brad foarte, foarte înalt și a fost nevoie la un moment dat de o scară pentru a le ușura misiunea. Mai mult decât atât, Delia și-a propus să meargă cu colindul și zilele acestea și-a luat finaliștii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

[Not a valid template]

Cum se pregătesc ceilalți finaliști pentru ultima ediție „X Factor'

Și pentru Olga, concurenta lui Carlas Dreams, surprizele sunt copleșitoare. Micuța basarabeancă ajunsă în show-ul de la Antena 1 aproape că nu poate crede ce i se întâmplă. La numai 15 ani s-a împrietenit cu mentorul ei și este înconjurată de vedete care o susțin.

Marcel Roșca, finalistul lui Horia Brenciu, a fost vizitat la repetiții, de Diana Munteanu, partenera de prezentare a lui Horia în show-ul „Uniplay', care începe la Antena 1 pe 25 decembrie, de la 20.00. Mai mult, Marcel are o adevărată armată de fane cucerite pe Facebook și care au venit în platoul emisiunii să-l susțină.

Vinerea aceasta, de la 20.30, la „X Factor' se alege marele câștigător al celui de-al șaselea sezon.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Horia Brenciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1: „Uniplay Show'

Horia Brenciu, la „Generaţiile TVR': „Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare