; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dansez pentru tine” se promovează în stil western!

17 October 2012

Lupta în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine', care începe la Pro TV pe 26 octombrie, va fi una grea nu doar pentru că în joc este visul unui om, ci pentru că prin dans trebuie alungat odată pentru totdeauna ghinionul din viaţa acestuia.

Cele opt vedete concurente au trecut deja prin prima confruntare cu membrii juriului în timpul filmărilor pentru promo-ul realizat special pentru noul sezon al emisiunii.

Filmările au început când abia se crăpa de ziuă. Adunaţi cu mic cu mare în Buftea, atât vedetele concurente, cât şi juraţii şi membrii baletului „Dansez pentru tine' aşteptau cu nerăbdare să fie personaje într-o poveste din Vestul Sălbatic. Îmbrăcaţi în costume de epocă, machiaţi şi coafaţi astfel încât să pară desprinşi din acele vremuri, concurenţii şi membrii juriului au intrat perfect în pielea personajelor şi au dansat în praf fără nicio reţinere.

Special pentru acest moment a fost folosită o diligenţă trasă de patru cai de rasă, iar Pavel Stratan, Şerban Copoţ, Daniel Max Dragomir şi Marian Drăgulescu au fost nevoiţi să-şi testeze talentul la echitaţie. Şi baletul emisiunii „Dansez pentru tine' s-a întrecut în măiestrie şi a executat la bârnă câteva elemente nu doar periculoase, ci şi extrem de spectaculoase.

c1k0058_resize

Picture 1 of 13

Citește și:

Se știu toate vedetele de la „Dansez pentru tine'!

FOTO: Să-i cunoaștem pe concurenții „Dansez…'!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare