; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Iordachioae

FOTO: Daniel Iordachioae a câștigat, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

04 May 2015

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” l-a avut drept câștigător, în ediția de sâmbăta trecută, pe Daniel Iordachioae, cu o transformare de zile mari în Dan Ciotoi, solistul formației Generic.

Te cunosc de undeva - Daniel Iordachioae

În ediția de sâmbătă, 2 mai, ultima dinaintea semifinalei, concurenții și-au pregătit foarte riguros transformările.

Denisa și Raluca de la Bambi au avut de dus la bun sfârșit o nouă provocare latină, plină de patos și flamenco, dar în travesti: Gypsy Kings, Oana Sîrbu a cântat muzică populară, transformată în Andra, Cezar Ouatu a încercat să interpreteze piesa Halelujah' precum Alexandra Burke, iar Liviu Vârciu l-a imitat pe simpaticul solist Aurel Moldoveanu.

Alina Eremia a cântat Moving on Up', hit-ul anilor 90, transformată în Heather Small, solista trupei M.People, Lidia Buble le-a amintit tuturor de Luminița Dobrescu, prima româncă frumoasă și talentată care câștiga, în 1969, Cerbul de Aur, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru au fost Ali Campell, solistul trupei UB40, și Pato Banton.

Câștigatorul ediției a fost desemnat Daniel Iordăchioae, cu o transformare excelentă în Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.

Daniel Iordachioae

Jackpot-ul serii l-a adus pe scena de la Te cunosc de undeva!', cu ajutorul lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, pe… Călin Goia. Cei doi au interpretat alături de ceilalți componenți ai trupei Voltaj, piesa De la capăt', care va reprezenta România la Eurovision 2015, de la Viena.

Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, si Călin Goia

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare