; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Dana Rogoz s-a întors din India

12 September 2011

Dana Rogoz a petrecut aproape 3 săptămâni în partea de Nord a Indiei, cu rucsacul în spate. După o documentare serioasă şi toate rezervările făcute din ţară, inclusiv pentru cele 5 trenuri cu care a călătorit, Dana a trăit India pe străzi, în mijlocul bazarurilor aglomerate, al manifestaţiilor, al sărăciei, al mirosurilor exotice de condimente, ca pe o experienţă uluitoare.

„Nu mă aşteptam să văd atât de mulţi oameni dormind pe străzi. Când vezi un documentar, ai senzaţia că poate operatorul, regizorul, au ales o anumită zonă, ca să scoată în evidenţă această latură a Indiei. Dar, de fapt, oameni săraci, care dorm pe stradă, sunt aproape peste tot', a povestit Dana Rogoz.

Pentru Dana, India este exerciţiu obositor, atât psihic, cât şi fizic. „Ziceam că dacă India ar fi un film, ar fi un film european, pentru că te răscoleşte, te lasă pe gânduri, cu întrebări fără răspuns', a spus vedeta, care deşi s-a întors de câteva zile, încă mai lasă toate experienţele să se aşeze în sufletul ei.

După Delhi a urmat un circuit cu trenul

Plecând din Delhi într-un circuit cu trenul în Rajasthan, Dana a ajuns la Agra, a vizitat Taj Mahalul, iar în aceeaşi seară a plecat spre Jaipur. „Recunosc că abia în Jaipur, după ce am văzut fortul, după ce i-am întâlnit pe toţi acei indieni minunaţi care voiau să facă poze cu noi, care ne zâmbeau, care se bucurau să dea mâna cu noi şi atât, cu femeile lor îmbrăcate în cele mai spectaculoase combinaţii cu culori, abia atunci am zis: Da, acum înţeleg ce înseamnă <>. Eram în a 4-a zi', a povestit vedeta Pro TV.

Pentru prima dată, un somn bun sub cerul liber

Destinaţia următoare a fost „cel mai frumos oraş pe care l-a văzut în India'. „În Jaisalmer toate casele arată ca nişte mici palate, sculptate într-o rocă specifică zonei de deşert…este superb'.

Într-una dintre nopţi, Dana a trăit o experienţă inedită. Pentru prima dată, a dormit în deşert, sub cerul liber.

Direct cu păturile pe nisip, fără nimic deasupra capului, fără corturi sau altceva. Nu credeam că voi avea vreodată această opţiune în viaţă şi mă bucur că am putut-o trăi în India', a povestit Dana Rogoz.

Dana revine cu un sezon din De Suflet'

Întoarsă în ţară, ea se pregăteşte pentru un nou sezon al emisiunii De Suflet', la Pro TV Internaţional, care din luna octombrie îşi va mări durata de la 2 ore, la 2 ore şi jumătate.

dana-rogoz-vacanta-in-india-2

Picture 1 of 23

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare