; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Cruceru s a relaxat la plajă, în Spania

FOTO: Dan Cruceru s-a relaxat la plajă, în Spania

26 August 2013

Dan Cruceru a petrecut alături de familia sa o vacanţă de 10 zile în Spania, unde s-au bucurat de mare, de plimbare şi de nenumărate bunătăţi culinare.

Am vizitat mai multe staţiuni de la Oceanul Atlantic din Spania: San Sebastian, Getxo, Mundaka, Bakio, şi am trecut chiar şi în Franţa, la Biarritz. În astfel de locuri vin mii de surferi cu plăcile lor. Sunt, de fapt, mici golfuri, săpate în stâncă de valurile puternice ale oceanului. Am fost foarte uimit de amplitudinea refluxului.

A fost pentru prima oară când am văzut fenomenul la ocean. Atunci când apele se retrăgeau, descopereau kilometri buni de plaje noi', povesteşte Dan.

vacanta-bilbao-053_resize

Picture 1 of 13

Deşi vremea nu a fost cea mai potrivită pentru plimbare şi au fost câteva zile ploioase, Dan a luat la pas oraşul San Sebastian, despre care spune că este una dintre cele mai frumoase staţiuni de litoral din Europa:

Portul oraşului şi faleza imensă sunt principala atracţie. Există acolo şi un acvariu impresionant ce poate fi vizitat. Astfel am putut trăi senzaţia de a avea un rechin la doi paşi', mărturiseşte Dan.

În ceea ce priveşte răsfăţul culinar, prezentatorul emisiunii Poveştiri adevărate' spune că mâncarea a fost senzaţională:

Peştele şi fructele de mare proaspete au fost elementele de forţă. Am luat masa, în funcţie de locul unde ne aflam, la tavernele clasice de pe faleză sau la restaurante cochete, create în construcţii monument'.

Dan Cruceru şi familia sa au petrecut o vacanţă de vis pe plajele din Spania, de la mic la mare: Sophia, ca de obicei atunci când e pe nisip, s-a simţit minunat. Una peste alta, am reuşit să ne săturăm, parcă, de mare, soare şi nisip', spune prezentatorul emisiunii Poveştiri adevărate', difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 16.30, la Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare