; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Dan Cruceru, prima vacanţă alături de fiica lui

23 July 2012

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Poveştiri adevărate' de la Acasă, a petrecut prima vacanţă cu fiica sa: Eu şi soţia mea am petrecut primul concediu cu Sophia Maria. A fost un concediu dedicat ei exclusiv, destinaţia aleasă fiind, cred eu, cea mai potrivită pentru un copil de doar 11 luni.'

Am ales să mergem pe litoralul românesc pentru că era cel mai scurt drum pe care puteam să-l facem, plecând din Bucureşti. Am vrut ca Sophia să nu sufere nicio secundă din cauza transportului. Orice altă destinaţie i-ar fi creat un disconfort. De exemplu un zbor cu avionul ar fi însemnat, cu tot cu statul în aeroport, cel puţin 4-5 ore, pe cand în cel mult 3 ore am ajuns la mare, pitica stând confortabil în scaunul ei special de maşină', povesteşte Dan.

Vacanţa a fost una reuşită pentru amândoi, atât Dan, cât si sotia sa au fost foarte încântaţi să o aibă alături pe Sophia, în prima vacanţă petrecuta în trei: Sophiei i-a plăcut foarte mult tot ce a însemnat litoralul- mare, nisip, dormit pe plajă. Orele de stat la plajă au fost atent alese- dimineaţă, cel târziu până în ora 11, şi seara, dupa ora 17, până undeva la ora 21.00″.

img_0861_resize

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare